Hronika

[ Izvor: Mediji ]

25. 04. 2023. 18:26 0

Identifikovan učenik koji je bacio suzavac u školi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU Novi Pazar, identifikovali su učenika Tekstilne škole u tom gradu, za kojeg se sumnja da je ovog utorka oko 15 časova bacio suzavac u prostorijama Tehničke i Tekstilne škole.

Podsećamo, dve srednje škole evakuisane su nakon što je u prostorijama bačen suzavac.

- Nastavnici su u 14.53 sati prijavili da je u školi bačeno nešto nalik suzavcu, što je počelo da izaziva jak kašalj kod učenika i predmetnih nastavnika - rekao je direktor Tehničke škole Hido Ljajić.

Nastavnici i učenici su odmah evakuisani, a ubrzo je na lice mesta izašla i policija.

- Školski policajac Nenad Čalamara je odmah pregledao sve spratove, učionice i mokre čvorove, ali ništa nije pronašao. Nakon toga je obaveštena i Policijska uprava - dodao je Ljajić.

Prema našim informacijama, niko od učenika i nastavnog osoblja nije zadobio nikakve posledice u ovom incidentu, a o svemu je obaveštena i školska uprava.

 - Ono što će škola uraditi što veće bezbednosti učenika i svih zaposlenih u školi, pojačati preventivne aktinvosti u školi i jačati svest kod svih o značaju bezbednosti i očuvanju zdravlja (kroz tribine, radionice, odeljenjske zajednice) - zaključio je za direktor škole Hido Ljajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati