Hronika

Direktno.rs

12. 08. 2022. 14:53 5

Tužilaštvo traži pritvor za Bojovića

Direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Goran Bojović saslušan je danas u svojstvu građanina, nakon što se na društvenim mrežama i u medijima pojavio snimak na kom se vidi kako verbalno i fizički maltretira svoju pomoćnicu Maju Obradović, saznaje "Blic".

Drugo osnovno tužilaštvo dalo nalog da se Bojoviću odredi zadržavanje.

Više javno tužilaštvo je danas, ubrzo nakon objavljivanja jezivog snimka, izdalo nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu za privođenje Gorana Bojovića zbog napada na radnicu.

- Koordinator za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je nalog da se odmah privede muško lice sa snimka koje nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji. Po nalogu će postupati nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje će sprovesti i sve druge neophodne radnje u ovom slučaju, u cilju utvrdjivanja da li se u radnjama učesnika događaja stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati