Hronika

Direktno.rs

31. 12. 2021. 10:12 28

ŠOKANTNO "Informer" optužio BIA da je mesecima znala da Belivuk ubija ljude!

Današnji "Informer" prenosi reportažu iz sedišta BIA i iznosi detalje operacije hapšenja klana Veljka Belovuka (Velje Nevolje) koji je nastao, rastao, razvijao se i ubijao za vreme režima Aleksandra Vučića, uz nedvosmislenu zaštitu države. Ne ulazeći u to kako je ovo propagandno glasilo režima dobilo pristup da uđe, slika i snima prostorije službe koja bi trebalo da vodi računa o nacionalnoj bezbednosti, "Informeru" se potkrala strašna, surova istina: državni organi a samim time i Aleksandar Vučić sve vreme su znali šta radi klan Velje Nevolje, a nisu reagovali da to spreče.

Citiramo "Informer": "Predanim radom profesionalci iz BIA su ceo posao uspešno obavili za samo nekoliko meseci, što je podrazumevalo direktno praćenje, ali i postavljanje GPS uređaja na vozila mafijaša, pa čak i instalaciju kamera na svega nekoliko metara od ozloglašene kuće u Ritopeku, gde su Belivuk i njegovi "vojnici" dovodili žrtve, brutalno ih mučili, kasapili i mleli u mašini za mlevenje mesa."

Dakle, "Informer" je optužio BIA da je sve vreme ne samo imala informacije, nego da je imala čak i snimke sa kamera postavljenih na samo nekoliko metara od ulaza u zloglasnu kuću u koju su dovođeni i na najsuroviji način ubijani ljudi! U najmanju ruku, "Informer" je nesvesno optužio BIA da su zbog njihovog svesnog nečinjenja ubijani ljudi! Koje još sve to morao da zna, a ništa nije preduzeo?

Direktor BIA, ministar policije, predsednik države?

Da podsetimo, Belivuk je nakon hapšenja na saslušanju u Tužilaštvu izjavio da su mu Vučić i njegovi saradnici tražili više usluga – da kontroliše da se na Partizanovim tribinama ne skandira protiv predsednika, da zastrašuje one koji su organizovali proteste protiv vlasti, obezbedi mir na Paradi ponosa, ali i da utiče na taksiste da otkažu proteste protiv aplikacije za prevoz „CarGo“.

Velja Nevolja je u tom iskazu rekao da je kontakt sa predsednikom Vučićem održavao najviše preko huligana Aleksandra Vidojevića, poznatijeg kao Aca Rošavi, koji je prijatelj predsednikovog sina, ali i da se sa Vučićem nekoliko puta i lično video u stanu njegove prijateljice, poznate voditeljke Katarine Šismanković na Zvezdari.

Belivuk je ispričao tužiocu i da je član Srpske napredne stranke od 2011. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati