Hronika

[ Izvor: Mediji ]

04. 10. 2021. 11:50 14

Miu (7) i Minu (5) iz Obrenovca ubila struja, majci sledi prijava

Mia (7) i Mina (5), sestre koje su u subotu popodne poginule u iznajmljenom stanu u Karađorđevoj ulici u Obrenovcu, nastradale su od strujnog udara.

U daljoj istrazi Tužilaštvo će uraditi još neka veštačenja, sačekati obdukciju i saslušati neke svedoke.

Što se tiče majke Marije Vujičić (24), koja je kako prenose mediji, u veoma lošem psihičkom stanju zbog tragedije koja je zadesila, protiv nje će najverovatnije biti podneta prijava za kršenje porodičnih obaveza.

Zakon, istina, za ovo delo propisuje maksimalnu kaznu do osam godina zatvora, ali kako kažu iz Tužilaštva, za sada je neophodno utvditi sve okolnosti, nameru i težinu izvršenog krivičnog dela.

Majka Marija nalazi se na slobodi, jer za sada nema elemenata da ona bude uhapšena, niti sumnji da može ponoviti krivično delo, niti uticati na svedoke. O daljem toku istarge odlučiće nadležno Tužilaštvo.

Marija je inače, kako tvrde Obrenovčani, bila vrlo vredna i požrtvovana majka, koja je radila sve moguće poslove, samo da svojoj deci obezbedi hleb i krov nad glavom, s obzirom da im je otac u zatvoru. Preko nedelje deca su išla u školu ili vrtić, a vikendom bi ih uglavnom neko pričuvao. Na nesreću, Marija nije imala kome da ostavi decu dok je bila na poslu i desila se tragedija.

U Obrenovcu je danas proglašen Dan žalosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati