Hronika

Direktno.rs

16. 09. 2021. 18:57 9

Belivukova žrtva na metar od Stefanovića i Kokeze: Druženje u kafiću (VIDEO)

Na snimku, koji je Direktno.rs ekskluzivno objavio, a na kome se vidi kako Vladimir Kovačević Kovač srdačno razgovara sa Nebojšom Stefanovićem i Slavišom Kokezom, uočen je i Aleksandar Halabrin, ubijeni mladić, koji se smatra žrtvom klana Veljka Belivuka.

O svom sinu danas je ponovo govorila Mara Halabrin, koja je, između ostalog, istakla da je Halabrin bio u kontaktu sa Danilom Vučićem, sinom predsednika Srbije, kao i Petrom Panićem Panom.

Ali, bio je i u stalnom kontaktu sa osuđenim kriminalcem Vladimirom Kovačevićem Kovačem, koji se nadavno slikao sa ministrom policije Aleksandrom Vulinom. Ispričala je Mara Halabrin da je njen sin nestao u martu 2020. godine.

- Tog dana je trebalo da se nađe s Vladimirom Kovačević Kovačom, a kako sam kasnije saznala i našao se. Ja redovno idem u policiju, jedino što mi govore jeste da se radi na njemu, a čak su mi rekli i da je moguće da se ne reši. Govorila sam da ispitaju Kovača, na šta su mi rekli da im je on rekao da neće da priča sa njima. Tačno vidim da ne smeju, bar posle svih snimaka koje smo videli u prethodnom periodu - rekla je Mara, aludirajući na snimke ministra policije Aleksandra Vulina i osuđivanog kriminalca Vladimira Kovačevića.

Ukazala je da da je uviđaj loše odrađen, te da je interesantno da je njen sin pronađen u drugačijoj odeći od one u kojoj je nestao.

Istakla je da joj je sin jednom prilikom rekao da se čuje s Danilom Vučićem, sinom predsednika Aleksandra Vučića.

- Rekao mi je da se dopisuje s njim, ali mu nisam poverovala. Bilo mi je čudno što ima informacije koje su se naknadno ispostavile kao tačne - navela je Mara Halabrin.

A sada, da se za trenutak vratimo na pomenuti snimak iz lokala, koji je objavio Direktno.rs, a na kome se vidi kako Vladimir Kovačević Kovač ćaska sa Nebojšom Stefanovićem i Slavišom Kokezom.

Na snimku se jasno uočava da su pored Kovača, u lokal ušli Nenad Alajbegović Alibeg i Miloš Šušilović Kostić. A nekoliko trenutaka posle njih, u isti lokal ulaze još tri mladića, od kojih je jedan Aleksandar Halabrin, koji se družio sa Kovačem.

Da je Halabrin te večeri bio u neposrednoj blizini Stefanovića i Kokeze, potvrdio je i Milan Dumanović iz pokreta Oslobođenje.

- Moje pitanje za tog gospodina pukovnika Vulina. Svi smo imali prilike da vidimo snimak na kome bivši ministar policije Nebojša Stefanović sedi sa Slavišom Kokezom u društvu i pozdravlja se sa tim Vladimirom Kovačevićem Kovačem. Među momcima na tom snimku vidi se i Aleksandar Halabrin i on je bio u toj grupi. A sad da ja zapitam, da li je normalno u bilo kojoj zemlji na svetu da se ministar policije pozdravlja s Vladimirom Kovačevićem, a da je u njegovom društvu bivši predsednik FSS, a da se posle dve godine pukovnik Vulin slika s tim čovekom i laže nas da ne zna ko je - istakao je Dumanović.

Da podsetimo, vođa navijača Rada Vladimir Kovačević Kovač je osuđeni kriminalac, a na teret mu se stavlja izvršenje 18 krivičnih dela, i to u periodu od 2004. do 2020. godine. 

Ta krivična dela su: u vezi sa oružjem (sva tri puta mu je oduziman pištolj), teška krađa, teška telesna povreda, izazivanje nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivosti, izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice u vršenju službene duđnosti, nasilničko ponađanje, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati