Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Hronika

Direktno.rs

22. 08. 2021. 18:02 17

Ministre Vulin, je l' znate kroz šta je prošao kapetan Stolić?

Pitanje dešavanja vezanih za inspektora SBPOK-a kapetana Božidara Stolića ponajviše su vezana za ministra Vulina, odnosno resor bezbednosti koji mu je nesrećnim slučajem poveren na vođenje. Da se u MUP-u od njegovog dolaska pribegava metodama koje je nekada primenjivao DB, može se čuti po hodnicima, naravno šapatom. Vezano za celu situaciju, da ne razvodnjavamo temu, imamo samo par direktnih pitanja za gospodina Vulina, na koje bi javnost trebalo da dobije odgovor ako ima bar grama obraza.

1. Da li je istina, gospodine ministre, a što nam je potvrdio inspektor koji je učestvovao u hapšenju svog kolege Stolića, da je prema njemu postupano u najmanju ruku nehumano od prvog trenutka? A evo šta to podrazumeva! Da li je istina da je Stolića, vezanog lisicama iza leđa, lično načelnik Ninoslav Cmolić tukao, čupao ga za kosu, pocepao mu košulju, pretio mu bezbednošću porodice, a to sve pred kolegama da bi verovatno i sami videli šta ih čeka ako ne igraju po njegovim "pravilima"?

2. Da li će SUK sa istom revnošću ispitati postupanje Cmolića prema Stoliću? Da li će isti zajedno sa ostalim prisutnim kolegama biti saslušani što usmeno, što poligrafski da se izjasne na ove navode?

3. Kako je moguće, gospodine ministre, da je, po vašim tvrdnjama, veleizdajnik na slobodi, te da vi u svoj svojoj veličini i snazi, a uz pomoć hiljada pripadnika MUP-a, forenzičara, inspektora svih uprava niste uspeli da Tužilaštvu dostavite relevantne dokaze za najteže krivično delo? Busali ste se u grudi po naslovnicama i konferencijama za štampu... I šta bi sad, ministre, gde su dokazi?!

4. Zašto ne prezentujete javnosti navodni spisak koji je pronađen u toku istrage protiv Stolića koji, po vašim tvrdnjama, dokazuju da je radio o glavama svojih kolega?!

5. Da li ste, gospodine ministre, sebi prigrabili čin pukovnika MUP-a i kog ste to puka pukovnik? Tako se potpisujete na dopisima, pa je red da objasnite.

6. Da li ćete kao ministar imati bar malo ljudskosti, pa javno skinuti ljagu sa imena inspektora Stolića?

Gre'ota je što je jedan neostvaren čovek kao vi nakon komande nad pasivnom silom dobio komandu nad aktivnom silom, te sada izigravate kauboja po ulicama Srbije i zastrašujete narod.

Da zaključimo... Gospodin Ninoslav Cmolić nije kadar ni za pozornika, niti za takvog ima mesta u MUP-u, pa nas baš zanima šta ćete preduzeti povodom toga?!

Uskoro ćemo vam postaviti još dosta pitanja...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Savremena umetnost

Zoran Živković [18.10.2021.]


Anketa

Ko je stvorio Dijanu Hrkalović?

Rezultati

Video dana

Ima dve desne noge