Društvo i ekonomija

[ Izvor: Danas.rs ]

22. 10. 2024. 20:49 0

Poslanici Srpske liste priznali: Radoičić odobrio glasanje za izbor Vjose Osmani za predsednicu Kosova

Poslanici Srpske liste Adem Hodža iz goranske zajednice i Fadil Gaši iz romske zajednice priznali su da je od njih traženo da glasaju za izbor Vjose Osmani za predsednicu Kosova, što su oni i učinili pošto su dobili odobrenje tadašnjeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, piše prištinski portal Reporteri.net.

Hodža i Gaši su potvrdili i da su imali sastanak sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, pre sednice na kojoj je trebalo da se glasa za izbor Vjose Osmani.

Hodža tvrdi i da ima u telefonu poziv od Kurtija i da je razgovor bio kratak, jer je jasno rekao da je spreman da podrži rad kosovskih institucija, ali da mora da se konsultuje sa Radoičićem.

- Goranska zajednica nikada nije bila za blokadu institucija, mi smo uvek podržavali funkcionisanje institucija i to smo u više navrata pokazali i dogovorili smo da se nađemo sutradan, ali sam mu rekao da prvo moram da se konsultujem sa Srpskom listom, konkretno sa potpredsednikom Srpske liste Milanom (Radoičićem) - precizirao je on.

Fadil Gaši je preneo da je odluka da se podrži Osmani stigla do Radoičića, ali da sa njim nije direktno razgovarao, već je to učinio kolega poslanik Adem Hodža.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Tvrda glava

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati