Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

26. 09. 2024. 12:58 6

Vulin odgovorio Aleksiću: Pričao i o kumu Željku Mitroviću

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je na pitanje Miroslava Aleksića da li je tačno da poseduje vozilo Mercedes BRABUS i da li je organizovao bekstvo ruskog krijumčara oružja uz pomoć avio kompanije Željka Mitrovića.

- Rekli ste da smo tog čoveka, za kog ne znam ni kako se zove, prebacili u Rusiju avionom Air Pink. Da su Vas malo bolje poučili, ili da nisu hteli da ispadnete smešni, oni bi Vam rekli nešto drugo. Zato što su privatni letovi zabranjeni još od početka sukoba u Ukrajini - apsolutno je nemoguće da poletite malim avionom i završite u Moskvi - rekao je Vulin.

On je naveo da je njegov kum Željko Mitrović veoma blizak sa Amerikancima.

- Na moju veliku žalost, moj venčani kum Željko Mitrović je mnogo bliži Amerikancima nego vi. Jedino ako ste ljubomorni na njega što on može da dođe i više od ambasadora Hila nego vi. Mi se po tome apsolutno ne slažemo, i vi ako mislite da bi mi on pomogao da švercujem nekog u Rusiju, stvarno ste dobar čovek, toliko da se to graniči sa naivnošću.

Odgovorio mu je i što se tiče Mercedesa od, kako je rekao Aleksić, skoro pola miliona evra.

- Što se tiče Brabusa, odmah da vam kažem da je vrlo moguće da to imamo u oduzetim vozilima. Nikada niko ne bi takve pare dao. Postoji budžet, tačno se zna šta može da se kupi. Ono što ja ne znam, jeste da se takva vozila oduzimaju kriminalcima, ali kojim kriminalcima? Možda je to neko vama blizak, pa biste da vam vratimo - kaže Vulin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Priprema je pola posla

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati