Društvo i ekonomija

Direktno.rs

25. 09. 2024. 18:50 1

"Kikindski odbornik krao novac od slepih, a SNS ga i dalje štiti"

Zoran Stefanović, odbornik SNS u Skupštini Grada Kikinde, donedavno je bio predsednik Organizacije slepih "Severni Banat", kao i njihov delegat u Savezu slepih Vojvodine i Savezu slepih Srbije, a sa tih funkcija je razrešen i izbačen iz Organizacije jer je "protivpravno prisvojio novac i prebacio ga na svoj lični račun", navodi Tanja Raca, poslanica Stranke slobode i pravde u Skupštinie AP Vojvodine.

- Ne samo da je krao novac od slepih ljudi i počinio krivično delo, već je napravio tako veliku materijalnu štetu da je Organizaciji onemogućio dalji rad. No, sve to, pa čak ni tužba podneta kriminalističkoj policiji, izgleda nije bilo dovoljno da bude smenjen sa mesta odbornika i isključen iz stranke. Primerom kikindskog odbornika Stefanovića, SNS još jednom potvrđuje da, ne samo da nema sankcija za prestupnike u svojim redovima, već takav kadar neguje. Očigledno je da je njihova odanost koruprivnom sistemu njegova jedina vrednost, pa njegovi stranački šefovi imaju razumevanje za sve marifetluke. Zato, samo samostalno pravosuđe i nezavisno sudstvo mogu da donesu pravdu u ovu zemlju, a jedini uslov za to je promena režima - zaključuje Raca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neuhvatljiva veverica

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati