Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

23. 07. 2024. 11:57 31

Kao po komandi: Vučić aplaudirao, Mali i Vujović zakasnili (VIDEO)

Prilikom nedavne posete Kragujevcu, gde je najavljena buduća proizvodnja električnih vozila, oko kamere zabeležilo je trenutak koji pokazuje da ministri u Vladi Srbije sve rade po komandi predsednika Aleksandra Vučića. Čak i aplaudiraju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom inauguracije novih proizvodnih linija za buduću proizvodnju električnih vozila u fabrici Stelantis u Kragujevcum, u kojoj će se proizvoditi novi "fijat grande pand".

- Danas je veliki dan za nas, veliki dan za našu zemlju. Svi u Srbiji moramo da vodimo računa o ovom automobilu - kao da je naše dete. Nemojte da razmišljate, uzmite automobil napravljen u Srbiji, jer time pomažemo zemlji. Ovde će 2.000 porodica - 7.000 ljudi da zavisi od ove fabrike. Auto za mlade ljude, nije za mene, ali ću da ga kupim. Lep porodičan automobil, lep je i za dame - rekao je.

Međutim, kamere su uhvatile i trenutak kada Vučić sedi u publici u društvu ministra finansija siniše Malog i ministarke ekologije Irene Vujović.

U jednom momentu Vučić aplaudira, a Mali i Vujović nisu na vreme primetili da je vreme za aplauz, pa prave zapravo komičan pokret rukama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati