Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 06. 2024. 17:23 8

Tužilaštvo: Nema dokaza da je u SC Banjica izvršeno krivično delo

"Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa osnovnim tužilaštvima sa teritorije grada Beograda i Ministarstvom unutrašnjih poslova prati današnji izborni proces i obaveštava javnost da za sada nema dokaza da je u Sportskom centru Banjica izvršeno bilo koje krivično delo, kako to tvrde pojedini učesnici izbornog procesa", navodi se u saopštenju Tužilaštva, koje prenosimo u celosti.

"Na osnovu dve prijave, prve koju je dostavila M. P. aktivistkinja SNS-a, da ima problem sa novinarima u SC "Banjica" i druge koju je dostavila osoba sa inicijalima Lj. R. da postoji nelegalni kol centar SNS-a na istoj adresi, policija je izašla na lice mesta.

Obavljeni su razgovori sa osobama koje je policija tu zatekla i utvrdila da nije bilo vršenja krivičnih dela u vezi sa izbornim procesom, te su svi upozoreni da poštuju javni red i mir i upućeni su da svoja zapažanja prijave nadležnoj izbornoj komisiji.

Sačinjen je izveštaj koji će biti dostavljen Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, u skladu sa obavljenim konslutacijama sa dežurnim javnim tužiocem.

Tužilaštvo nastavlja da prati izborni proces u okviru svojih nadležnosti u saradnji sa drugim državnim organima", zaključuje se u saopštenju Tužilaštva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati