Društvo i ekonomija

P. R.

25. 02. 2024. 13:17 1

Zoran Ilić zastupnik "Bunjevačke Stranke Srbije"

"Bunjevačka Stranka Srbije" sa zadovoljstvom obaveštava javnost da je gospodin Zoran Ilić, ugledni preduzetnik i vlasnik poznate kompanije "Biomelem", imenovan za novog zastupnika naše stranke. Ova promena dolazi kao deo naših neprekidnih napora da osnažimo i proširimo naš tim sa stručnjacima i liderima koji dele naše vrednosti i viziju za budućnost - stoji u saopštenju "Bunjevačke Stranka Srbije".

Dalje se navodi:

Gospodin Ilić je poznat po svom predanom radu u "Biomelemu", kompaniji koja je postala sinonim za inovaciju i kvalitet na tržištu proizvoda za negu kose i kože. Njegovo bogato iskustvo u poslovnom svetu i snažna posvećenost društvenoj odgovornosti i razvoju zajednice učiniće ga neprocenjivim članom našeg tima. Verujemo da će gospodin Ilić svojim znanjem, veštinama i liderstvom doprineti realizaciji naših ciljeva i unapređenju života građana u Republici Srbiji.

Kroz ovaj potez, "Bunjevačka Stranka Srbije" nastavlja da gradi mostove između političkog angažmana i privrednog sektora, potvrđujući svoju posvećenost inovacijama, održivom razvoju i ekonomskom napretku. Gospodin Ilić će igrati ključnu ulogu u ostvarivanju naše vizije za bolju i prosperitetniju Srbiju, koja poštuje i vrednuje doprinose svakog pojedinca.

Pozivamo sve građane i medije da podrže gospodina Ilića u njegovim novim dužnostima, dok zajedno nastavljamo da radimo na ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva. "Bunjevačka Stranka Srbije" ostaje posvećena izgradnji pravednijeg, inkluzivnijeg i prosperitetnijeg društva za sve nas - stoji u saopštenju "Bunjevačke Stranka Srbije".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati