Izbori 2024

Direktno.rs

31. 10. 2023. 22:46 2

Lista "Evropski put - Basta" zvaće se "Zoran Ilić - gradonačelnik Beograda"

Uspešan preduzetnik, vlasnik kompanije "Biomelem" Zoran Ilić, biće kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Evropski put". Odluka je jednoglasno doneta na predsedništvu, a na osnovu predloga više opštinskih odbora u Beogradu koji smatraju da Ilić svojim poslovnim rezultatima, kredibilitetom i zalaganjima za evropske principe kao i poznavanjem funkcionisanja velikih sistema i entuzijazmom da prestonicu Srbije učini uspešnijom, može da donese jedan novi kvalitet u vođenju glavnog grada, navodi se u saopštenju pokreta "Evropski put - Basta", koje prenosimo u celosti.

- Kao iskusan preduzetnik i osnivač Biomelema gospodin Ilić dokazao je da ima kvalitete koje može da primeni u vođenju Beograda i uvereni smo da će Beograđani prepoznati znanje i iskustvo koje je preko potrebno nakon toliko godina vladanja političara koji su poziciju koristili za lično bogaćenje i partijsko zapošljavanje neobazirujući se na stvarne probleme Beograđana.

- Ključni principi na kojima će pokret Evropski put sa kandidatom za gradonačelnika Beograda Zoranom Ilićem zasnivati svoje aktivnosti su društvena odgovornost, poboljšanje kvaliteta svih gradskih usluga, transparentnost svih procesa i projekata, rešavanje problema infrastrukture i saobraćaja, zaustavljanje nelegalne gradnje, zaštita životne sredine, podsticanje preduzetništva kroz program "Zdrava porodica" i održivi razvoj, oslanjanje na domaću privredu i olakšavanje Beograđanima i Beograđankama ostvarivanje nagomilanih administrativnih problema kroz platformu "smart city".

- Beograd zaslužuje da bude mnogo uspešniji i da konačno dobije status razvijenog evropskog grada sa svim servisima u službi građana - zaključuje se u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati