Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 01. 2024. 22:20 10

Tabloidi opet šire paniku, Đilas ih matirao

Ko šta radi - režimski tabloidi šire paniku i lažne vesti. I tako iz dana u dan. I nema veze što to sa istinom nema veze, to nikako ne znači da će prestati. Tipičan primer je tabloid Informer, glasilo vlasti, koje opet piše o navodnim batinašima i povezuje ih sa Draganom Đilasom, liderom Stranke slobode i pravde.

I nije ovo prvi put, Informer je danima širio paniku i pre velikog protesta koji je inicijativa ProGlas organizovala 30. decembra. Tada je isto bilo reči o, kako su tada tabloidi pisali, "1.000 batinaša uz čiju pomoć će Dragan Đilas da ruši državu".

Svako ko je video dešavanja tog dana u Beogradu, zna da nereda nije bilo, da smo videli veličanstven skup i ponosnu šetnju. I niko se nije izvinio za širenje panike.

Ali, ne mare za to režimski tabloidi, već i sada najavljuju neke tamo nerede. Informer je tako izašao sa naslovom "Đilas sa 1.000 batinaša hoće da ruši državu".

Na odgovor se nije dugo čekalo. Predsednik Stranke slobode i pravde se oglasio na društvenoj mreži Iks, gde je pitao:

- Je l' su ovo onih istih 1.000 ljudi sa kojima sam organizovao nasilje i srušio Beograd posle protesta 30. decembra ili su sad ovo neki novi? - napisao je Đilas i tako obesmislio lažne najave i širenje panike glasila vlasti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati