Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 06. 2023. 11:51 4

Kojo: Ovakav „šljam“ se voli do sudnjeg dana

Glumica Vesna Trivalić objasnila je, u izjavi za Danas, da je na protestu "Srbija protiv nasilja" zbog mladosti budućnih generacija i da stoji uz svoje kolege i sugrađane. Njena izjava privukla je veliku pažnju javnosti, a među onima koji su se oglasili je i njen dugogodišnji kolega, prijatelj i kum Nikola Kojo.

- Hodam. Vodi me svaka izgovorena reč Slobodana Negića. U dubokom bolu i saosećanju sam sa porodicama. U mislima, sa njihovom izgubljenom decom. Zbog nedužno stradalih u Mladenovcu. Zato, hodam. Bol i saosećanje su iznedrili solidarnost. Pa ko će mene, sa 60 godina, da uči, šta da radim, šta da mislim, šta je dobro a šta zlo? To su obavili moja majka, moj otac i moj brat. Svaki korak pravim za moju mladost, na koju niko nije mislio i za mladost budućih generacija. Brižna sam i odgovorna. Glumica sam po profesiji. Radim posao, za koji sam školovana. Vredno i najbolje što umem. Kao i sve umetnosti i naša je čuvar duša i istine. Kroz dobro, govorimo o lošem. I sebi i drugima. A kroz loše, o dobru. To je naš put. Jeste, izgovaramo misli mudrijih, ali nismo bez svojih. Stojim uz moje poštovane kolege. Hodam uz njih. Hodam uz svoje sugrađane“, reči su Vesne Trivalić koje je preneo Danas.

Reagujući na ovu izjavu, njen kolega i prijatelj Nikola Kojo je na društvenoj mreži Tviter napisao "da sa ovim 'šljamom' deli scenu i kadar 30 godina".

- 30 godina mezimo dobro i seckamo zlo. Ovom 'šljamu' sam bio kuma na venčanju. Ovakav 'šljam' se voli do sudjneg dana. Vesna Trivalić - dodao je uvaženi glumac.

Izraz šljam, podsetimo, upotrebila je poslanica SNS Nataša Jovanović kad je pokušala da uvredi naše proslavljene glumce.

Protest „Srbija protiv nasilja“ održaće se u subotu od 18 sati ispred Skupštine Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati