Društvo i ekonomija

Direktno.rs

25. 05. 2023. 14:42 6

Poslanici opozicije okrenuli leđa prostakluku Bakareca (VIDEO)

Jedan od glavnih generatora mržnje i bahatosti u redovima Srpske napredne stranke, Nebojša Bakarec, održao je skandalozni govor u Narodnoj skupštini u kome je vređao opozicione narodne poslanike nazivajući ih svakakvim pogrdnim nazivima, kao i slobodne medije, koje je optužio da su stvorili atmosferu mržnje koja je dovela do uvistva učenika u školu na Vračaru. Takođe je dodao da poslanici opozicije "pozivaju na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića, ubijanje poslanika stanaka na vlasti i njihovo bacanje u reke".

Iako su postojali svi elementi da se ovaj prostački govor Bakareca prekine, Vladimir Orlić to nije uradio, čak je gestikulacijom pokazivao čuđenje zašto su poslanici opozicije okrenuli leđa.

- U toku je skandalozno obraćanje Nebojše Bakareca, poslanika Srpske napredne stranke, koje je izazvalo revolt narodnih poslanika i nesposobnost Vladimira Orlića da ga prekine u ovom bahatom i prostačkom ophođenju prema narodnim poslanicima, ali i prema građanima Srbije gazeći dostojanstvo Narodne skupštine. Ne postoji nikakva namera predsedavajućeg da ga prekine u ovom skandaloznom obraćanju i zato narodni poslanici, sa pravom, protestvuju. Trenutno su narodni poslanici okrenuli leđa prostaku iz Srpske napredne stranke, koji i dalje demonstrira ogoljenu bahatost i prostački primitivizam na kom bi mu pozavideo i Vojislav Šešelj - rekao je Srđan Milivojević.Nebojša Bakarec je jedan od istaknutijih članova Srpske napredne stranke. Ovim skandaloznim obraćanjem u kome prednjači mržnja i bahatost, jasno je stavio do znanja svim građanima Srbije da je ova stranka glavni izvor svakog vida mržnje, nasilja i bahatosti u ovoj državi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati