Društvo i ekonomija

M. Z.

27. 02. 2023. 06:00 40

LUDILO Ministarka se obmotala kobasicom! (VIDEO)

Videli smo za ovih skoro 11 godina vladavine Srpske napredne stranke mnoga čuda SNS (i SPS) činovnika, otvaranja svega i svačega, taman toliko da pomisli čovek da na sve što servira režim može da se ogugla. Ali, da nije tako pokazuje nam ministarka šumarstva, poljoprivrede i vodoprivrede Jelena Tanasković, koja je, verovali ili ne, otvorila Kobasicijadu. I povrh svega pozirala je obmotanom kobasicom oko vrata.

U prošlosti su članovi Srpske napredne stranke javnosti servirali razne bizarnosti. Bilo je tu otvaranja liftova, pokretnih stepenica, puštanja u rad semafora, autobuskih stajališta, WC-a... I treba ispratiti sve te "eminentne" događaje, pa je tako ministarka Jelena Tanasković morala da servira nešto novo. I

Naime, ona je tokom vikenda bila na otvaranju Kobasicijade, a ako možemo da svedočimo prema slikama i video snimcima koji se ređaju na društvenim mrećama, ministarka je uživala. Ona se lepo provela, dok su svi oni koji su imali prilike da vide slike i snimke, najblaže rečeno, imali transfer blama.

- Ministarka poljoprivrede otvorila Kobasicijadu u Turiji, tako što je obmotala kobasicu oko vrata?! Bože me sačuvaj i sakloni, Srbija je puna ludaka, koju vode još veći ludaci - napisao je na Tviteru dr Predrag Miletić.

Ali, ne obazire se na ove komentare Jelena Tanasković, naslednica Branislava Nedimovića na ministarskoj funkciji, već ponosno pozira sa kobasicom obmotanom oko vrata.

Upravo je sa kobasicom oko vrata i izašla na binu, a sve to je snimila i Radio televizija Vojvodine... I šta reći posle svega? Samo da se čovek zapita šta je sledeće što će nam predstavnici vlasti servirati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 40

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Hvatanje bidermajera

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati