Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 11. 2022. 19:08 23

Član Fiskalnog saveta: Naši vladari su zli duhovi! (VIDEO)

Bojan Dimitrijević, član Fiskalnog saveta i dugogodišnji član Predsedništva Srpske napredne stranke ponovo je šokirao javnost neverovatnim teorijama zavere. Reklo bi se da bi član Fiskalnog saveta trebalo da se bavi makroekonomijom, ali Dimitrijeviću su očito draže oblasti koje istražuju vanzemaljce, demone i zle duhove. On je gostujući u jednoj emisiji istakao da svetom vladaju zli duhovi, iz neke druge frekvencije!

- Ovo što Rusija radi jeste jedna vrsta dejstva Katehona, znači jedna vrsta pokušaja da se spase svet od potpune dominacije zla. Nema nikakve sumnje da je zlo koje stoji iza duboke države okultno i metafitičko.

Da je to zlo duhovno, ali nematerijalno. I da stvarni vladari, šta god ko mislio posle ovoga o meni, da stvarni vladari, znači da mi možda i ne možemo sasvim da vidimo stvarne vladare. Neko može da ih nazove vanzemaljcima, a neko može da ih nazove jednom vrstom moćnih zlih duhova koji dejstvuju iz neke druge frekvencije. O tome je pisao Dejvid Ajk i to je meni vrlo blisko - istakao je Dimitrijević.Ovo nije prvi put da se Dimitrijević bavi teorijama zavere. On je pre nekoliko meseci, gostujući kod poznatog teoretičara zavere Dejana Lučića izjavio da ekonomijom vladaju ni manje ni više nego satanisti, Vavilonsko bratstvo i demonske strukture!

Dimitrijević je tada obelodanio javnosti da među direktorima najvećih svetskih banaka ima najviše Hazara i predstavnika crnog plemstva koji vladaju i britanskom krunom! Ali ni tu nije kraj. Član Fiskalnog savet ustvrdio je da su iznad njih 22 Hijerofanta koji potiču od starog Egipta i Vavilona.

Takođe, za predsednika SAD Džoa Bajdena je istakao da je "prikriveni pedofil".I dok prima pozamašnu naknadu za članstvo u Fiskalnom savetu koje bi trebalo da bude usko stručno, umesto da se bavi onim za šta je plaćen, Dimitrijević gostuje po emisijama i iznosi takve stavove da bi mogao bez problema da piše scenario za film iz oblasti epske fantastike.

Šta da se radi, kada ekonomija nije toliko zanimljiva kao demoni, zli duhovi i Vavilonsko bratstvo i satanisti...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati