Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 11. 2022. 21:49 48

E, KUKU NAMA Ko nam je ministar ekologije (VIDEO)

Svakodnevnim izjavama ili barem neuspelim pokušajima da nešto izjave, članovi Vlade Srbije pokazuju da našu zemlju vode ljudi kojima je problem da izgovaraju smislene rečenice, a kamoli da rešavaju svakodnevne probleme građana. Ministarka ekologije Irena Vujović nakon što je prošle godine pokazala da ne ume da čita, sada je otkriveno da joj ni verbalna komunikacija nije jača strana.

- ...zamenu kotlarnica na energetski prihvatljivija, na e...ene...efi...e... čistije energente - lomila je jezik ministarka Vujović, očigledno pokušavajući da izgovori "energetski efikasnije" ili nešto tome slično.

Mnogi su se pitali šta je Irenu Vujović kvalifikovalo za novi mandat, a sada je napokon jasno - ima dosta sličnosti sa premijerkom Anom Brnabić koja malo-malo pa "kolabira" tokom neuspelih pokušaja izgovaranja konstruktivnih rečenica.Podsetimo, ovo nije prvi gaf ministarke Vujović. Prošle godine obrukala se u Skupštini gde je pokazala da ne ume da pročita napisano na papiru, tokom obraćanja narodnim poslanicima.

E, kuku nama sa ovakvim kadrovima...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 48

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati