Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

18. 02. 2024. 10:37 48

Vučić se pravdao: Izjavio bih saučešće ženi Navaljnog, ali ona je rekla da to ne želi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na televiziji Prva rekao je da je na Bezbednosnom forumu u Minhenu pružio podršku supruzi Alekseja Navaljnija, Juliji iako nije ustao i aplauzom pozdravio njeno prisustvo nekoliko sati nakon što je stigla vest da je Navaljni preminuo u zatvoru u Rusiji.

Nakon bezbednosnog foruma u Minhenu na kom je učestvovao predsednik Vučić, on je na televiziji Prva govorio o temi koja je obeležila taj događaj a to je smrt ruskog opozicionara Aleksaja Navaljnija.

- Tragično je kada mlad čovek izgubi život. Nisam istražni organ, ne bih da govorim o tome. To je posao političkih analitičara, a ne predsednika zemlje. Pozicija će nam biti teža, nemam sumnje - rekao je on.

Vučić je govorio i o razlozima zbog čega nije ustao kada je supruga Navaljnija, Julija Navaljni, govorila na forumu.

- Sedeo sam u prvom redu gde sede predsednici država, odjednom je sela neka žena pored mene, nisam imako pojma ko je. Kriv sam zato što nisam znao ko je žena. Rekli su imamo specijalnog gosta Julija Navaljni. Izjavio bih saučešće možda bih pogrešio jer je rekla u drugoj rečenici da joj ne izjavljaju saučešće. Uradio sam sve onako kako pošten čovek pruža pijetet osobi koja je izgubila nekog bližnjeg - kazao je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 48

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati