Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 08. 2022. 23:12 14

"Ko ide u Hrvatsku, da se ispiše iz spiska Srba" (VIDEO)

"Dobro veče u prošlosti - jer u budućnosti ko ide u Hrvatsku na letovanje da se sam ispiše iz spiska Srba. To poručuje vlast. Dosoljava time da je predsednikov život ugrožen pisanjem tamošnjih medija", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- A Hrvate u tabloidima časte divnim epitetima - poput koljači. Dakle da vidimo tog junaka koji sme da veže barku? A da nije Ivan Ivanović, mada on se ne računa ima stan - a te nijanse ko sme ko ne sme, objasnio je Đuka - rekla je Obućina i nastavila:

- Dalje, da se iz spiska Srba ispiše i svako ko misli da je svojim ponašanjem Vučić doprineo Kurtijevoj osionosti. Taj Srbiju poistovećuje sa Rusijom - a u čemu greši gledajte na Hepiju, uveče u devet. Ili u svim drugim terminima na svim režimskim medijima a i 80 odsto Srba protiv je sankcija - naglasila je ona i zaključila:

- Ide popis - budite fer olakšajte popisivačima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati