Društvo i ekonomija

Promo

01. 07. 2022. 15:20 0

Lakše i ekološki do paketa: Kako D Paketomat štedi vaše vreme i čuva okolinu?

Ekološki prihvatljiva rešenja nisu samo poslednji trend, već i istinska potreba svakog od nas da preduzme mere koje su mu dostupne u domenu smanjenja zagađenja. Od toga nisu izuzete ni velike kompanije. Tako je kurirska služba D Express deo svog poslovanja usmerila ka ekološkim rešenjima, a jedno od njih upravo je inovativna usluga dostave paketa koja štedi vaše vreme i pomaže vam da učestvujete u zaštiti okoline - D Paketomat.

Bez upotrebe motornog vozila, sa nultom emisijom gasova i u cilju očuvanja životne sredine, D Express vam je omogućio da svoj paket pokupite pešaka, na putu od posla ili škole do kuće. Kurirska služba D Express uvek ide u korak sa najnovijim svetskim i evropskim trendovima u oblasti logistike i dostave paketa, pa s tim u vezi ne čudi činjenica da su prvi na tržištu pre nepune dve godine pokrenuli inicijativu i korisnicima predstavili ovu jedinstvenu uslugu.

Sa novim dostignućima i tehnološkim rešenjima, a u nedostatku vremena zbog brzog načina života, potreba potrošača da svoju kupovinu obavljaju putem interneta sve je veća. Tome je doprinela i suštinska izmena potrošačkih navika izazvana epidemijom, a kompanija D Express je prepoznala promenljive potrebe kupaca u pravom trenutku.

Tako je 2020. godine D Express pokrenuo inovativni projekat u oblasti isporuke paketa. D Paketomat je za kratak period uzeo maha u Srbiji, pa se mreža D Paketomata proširila na više od 100 lokacija u zemlji, gde trenutno možete najsigurnije i najjednostavnije da pokupite svoj paket.U doba brzih odluka i još dinamičnijeg životnog stila, jasno je da je vaše vreme tokom 24 sata dragoceno. Zato je čekanje kurira i obaveza da budete kod kuće gotovo ceo dan situacija koju mnogi ne mogu da priušte. U toku kurirovog radnog dana mogu se javiti poteškoće koje ne zavise nužno od njega, a vi želite da paket bude u vašim rukama u dogledno vreme.

Kako se D Paketomat prilagođava vašim obavezama? D Paketomati projektovani su sa ciljem da se korisnicima pruži maksimalna transparentnost, pouzdanost, praktičnost i produktivnost – bez čekanja, tempiranja ili gubljenja vremena, a sve to sa ciljem da na kraju dana paket stigne do krajnjeg kupca u vremenu koje je za tu vrstu obaveze sam kupac predvideo. Ova inovacija omogućava potpunu fleksibilnost kada je reč o vremenu sa kojim raspolažete, jer vas vaš paket čeka na sigurnom i do dva radna dana od trenutka kada ga kurir ostavi u odabranom D Paketomatu. Kako bi se dodatno poboljšali kvalitet i efikasnost usluge, D Paketomati su otvoreni svakog dana u nedelji, 24 sata dnevno. Na taj način imate potpunu slobodu da svoj paket preuzmete u bilo koje doba dana ili noći na jednoj od Gazprom ili NIS benzinskih stanica širom zemlje.

Međutim, uvođenje ove usluge nije jedina stavka kojom se kompanija D Express može pohvaliti u proteklom periodu. Besplatna D Express aplikacija za sve korisnike Android mobilnih uređaja omogućava niz benefita za upravljanje pošiljkama, a između ostalog, jedna od njih je i preusmeravanje pošiljke na D Paketomat. Ukoliko rešite da u poslednjem trenutku promenite način dostave, to možete da obavite u svega par klikova na novoj aplikaciji.To svakako nije jedini način da dođete do neophodnih informacija u vezi svojih pošiljaka, jer D Express već gotovo tri godine primenjuje Rakutan Viber poslovne poruke i razgovore (Viber Business Messages). Oni su se pokazali kao odličan način da korisnik ima pri ruci sve relevantne informacije koje se tiču njegove pošiljke i da može pružiti odgovor u vreme koje mu odgovara.

Izvesno je da će u godinama pred nama logističke usluge poput D Paketomata doprineti još kvalitetnijem i praktičnijem poslovanju kompanija, a korisnicima pružiti neophodnu transparentnost. D Express nesumnjivo nastavlja da gradi poverenje svojih vernih korisnika i logističkih partnera uvođenjem prepoznatljivih novina u svoje poslovanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati