Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 01. 2022. 21:54 8

"Da, možda, ne želite i da Vučić ode sa vlasti?"

Cena je izmerena i vlast je vrednija. Vlada će hrabro da zaštiti narod i oslobodiće ga tereta Rio Tinta, koji mu je uvalila bivša vlast, koje nema već deset godina. Ono kao i aikidu, energija napadača okreće u svoju korist - rekao je u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria, Goran Dimitrijević.

- Nema veze što je najviše rešenja sa tom kompanijom potpisano upravo u vreme vlasti Aleksandra Vučića i Ane Brnabić. Operacija potpunog uklanjanja te predizborne teme u zamahu, a o ostalim zamasima premijerka će, kako kaže, već sutra uveče na jednoj nacionalnoj frekvenciji.

Referendumsko "DA" jeste pobedilo, ali nedovoljno ubedljivo. A broj onih koji su zaokružili "NE" u velikim gradovima, popalio je sve alarme tamo gde treba. Aprilski ulog je prevelik i bolje da projekat "Jadar" bude sklonjen nego da se oslabi predsednik. To smo večeras jasno čuli.

A poruka Savu, Ćuti i ostalima: "Eto, oterali smo vam Rio Tinto. Šta ćemo sad? Da, možda, ne želite i da Vučić ode sa vlasti?" Čeka se što jasniji odgovor na to - završio je uvod u "Pregled dana", Goran Dimitrijević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati