Društvo i ekonomija

Direktno rs. [ Izvor: TV Nova ]

17. 06. 2023. 06:24 16

Istina je kao voda - uvek će naći put, što zna svaki keramičar

Oni građani Srbije kojima u ovom trenutku ne preti poplava, a nisu izloženi javnom govoru mržnje ili uvredama zbog svojih stavova, verovatno mogu ovih dana mirno da spavaju u svojim domovima i da normalno i sanjaju - rekao je Goran Dimitrijević u uvodu u Dnevnik na TV Nova.

- Prethodnih meseci mnogo smo slušali o Srbiji koja sanja i o snovima njenog predsednika, a mnogo se govorilo o ostvarenju specifičnog ‘serbian dream-a’, u kome živi trenutno najčešće pominjani član vlade Bratislav Gašić. Bez ikakve ironije, to je čovek koji je fantastično uspeo u životu, jer retko ko se samo partijskom i ličnom lojalnošću uzdigao sa mesta ličnog keramičara i preduzetnika do najviših državnih funkcija ministra odbrane, šefa tajne službe, ministra unutrašnjih poslova, a za razliku od svog stranačkog šefa, bez imalo poslaničkog staža ili nespornog akademskog zvanja.

- To je primer i put kako običan čovek može da uspe u Srbiji. Juče se u sudnici Specijalnog suda o djednog od policajaca koji su otkrili plantažu Jovanjica čulo da je to bila fabrika droge kojim su upravljale bezbednosne službe države Srbije, u vreme kada je direktor BIA Gašić bio na vezi sa optuženim narko-bosom Kolubijom. Od ministra, od predsednika, od premijerke, od svih iz vlasti slušamo nešto sasvim drugo, ali istina je uvek kao voda, a ona uvek nađe put, što zna svaki keramičar - zaključio je Dimitrijević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati