Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 01. 2022. 20:29 28

SNS štancuje čokoladu pred izbore (VIDEO)

Kako se bliže izbori 3. aprila, vlast koristi sva raspoloživa sredstva ne bi li ubedila građane da glasaju za njih. Kao i svake izborne godine naprednjaci i ovoga puta spremaju "poklone" za birače, ali razlika je u tome što je strah od gubitka vlasti koliki, da su morali da angažuju čitavu fabriku ne bi li obezbedili dovoljno poklona u vidu čokolada.

Na Tviteru se pojavio video snimak iz, po svemu sudeći fabrike Takovo, na kome se vidi štancovanje SNS čokolada na fabričkoj traci. Izgleda da mleko, hleb i šećer nisu dovoljni, pa je pokrenuta čitava akcija upakivanja slatke poslastice u SNS obeležja, ne bi li se građani "osladili" i glasali za naprednjake.

Kao što smo i ranije pisali, SNS čokolada je već bila u opticaju, a zapravo se radi o evrobloku koji je samo prekopakovan u naprednjačke boje. Ali niko nije ni naslutio da se radi o tolikim količinama da moraju u fabrici da ih pakuju.

Ukoliko bi naprednjaci želeli da se za sve spoje neuspehe i katastrofalno vođenje države otkupe tako što će građanima deliti čokolade, jedna fabirka im svakako nije dovoljna. Ne bi im bile od pomoći ni čokoladne industrije Švajcarske i Belgije, jer za ono šao su SNS-ovci uradili Srbiji ne postoji dovoljno čokolade koja bi zasladila toliki čemer.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati