Društvo i ekonomija

Direktno.rs

17. 01. 2022. 23:06 4

Vučić zna rezultate, RIK još broji (VIDEO)

"Kampanja je bila nikakva, rezultati su svakakvi. Ako vlast nije morala da krade, loše je, ako je morala, još je lošije", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana".

- Drugim rečima, naprednjaci su se opustili, disciplinu će zatezati u aprilu. Svejedno, referendum je pokazao - Beograd, Niš, Novi Sad većinski su protiv volje vladajućih. RIK još ne može da prebroji dve kolone, 100 odsto, mnogo je komplikovano. Na 98 procenti se poklapaju sa onim što je još juče izneo stvarni šef RIK-a. Jer predsednik zna, a oni broje. Vučić je objavio 60 prema 40 - i objasnio - za obe opcije najviše su glasali njegovi. Dakle, u aprilu sve ostaje isto samo što će sudovi biti nezavisni - rekla je Obućina i podvukla:

- Sad kad krenu postupci od Helikoptera preko Savamale, Jovanjice i Krušika do Rio Tinta – sve ćemo saznati. A tek o poslovima Telekoma… svaki ugovor! Spemite se na šokove. Tako je kad vlast reši sebe da razvlasti što bi rekao Dačić, a svi mu poverovali…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati