Društvo i ekonomija

Direktno.rs

12. 01. 2022. 22:05 27

Vučić: Novak i ja ne persiramo jedan drugom

Naprednjački lider Aleksandar Vučić gostovao je večeras na Radio televiziji Srbije, gde je, između ostalog, pričao i o odnosu sa Novakom Đokovićem, kao i o tome kako ga je zvao dok je bio izolovan u hotelu u Melburnu.

- Mi smo radili svoj posao, naš posao je da pomažemo državljanima Srbije i ponosan sam što smo na profesionalan način mogli da pomognemo jednom od najboljih sportista - rekao je Vučić na RTS-u.

Rekao je da je sa Đokovićem u poslednjih par dana pričao nekoliko puta.

- Znamo se dugo i ja to nikada nisam zloupotrebljavao, mi dugo već ne persiramo jedan drugome i nisam siguran da je on uvek saglasan sa svim što ja radim - rekao je Vučić i izokola komentarisao to što Đoković nije vakcinisan.

- Ja sam čovek koji smatra da je neophodno da se ljudi vakcinišu, primio sam tri doze, primiću i četvrtu. Mislim da je to spasilo hiljade života u ovoj zemlji. Ne spadam u ljude koji će da vode hajku protiv oni koji neće da se ne vakcinišu, ne jer mi trebaju njihovi glasovi, već jer je to naša krivica.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati