Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 12. 2021. 20:33 31

Lažna Vučićeva opozicionarka napala Novaka (FOTO)

Nakon što je najbolji teniser sveta Novak Đoković pružio podršku građanima koji se bore za zaštitu životne sredine i suprotstavio se Rio Tintu, aktuelnoj vlasti i Aleksandru Vučiću, samo se čekalo ko će od Vučićevih pajaca krenuti u napad na Noleta. Tu sramnu dužnost preuzela je lažna opozicionarka Tatjana Macura, kopredsednica Stranke moderne Srbije, koja je dala legitimitet Vučićevim izborima prošle godine.

Tako je ona, bez imalo stida i srama, na Tviteru napisala sledeće:

- Nole ovim statusom ne izražava ama baš nikakav stav o odlukama države ili protestima. I dalje mu ne smeta što je tašta gurala vodu u cevi (MHE), teniske turnire će mu sponzorisati Telekom i Srbijagas, "25. maj" u kojem ne plaća račune će ponovo dobiti za kikiriki... Ne ložite se. Vrhunski je teniser i to je to - napisala je Macura na Fejsbuku.

Nakon Đokovićeve objave, Vučićevi tabloidi napali su njegovu suprugu Jelenu, a kako je Direktno.rs danas već najavio izdat je nalog da se napadne i Novak Đoković. Po komandi, iz iste centrale, Jelenu Đoković, suprugu našeg asa, i njenu majku Veru napali su Večernje novosti, 24sedam i Alo.

U toku dana smo postavili pitanje ko će od Vučićevih pajaca preuzeti tu ulogu da napadne najboljeg sportistu kojeg je Srbija ikada imala, ali nakon Macurinog oglašavanja, stvar je u potpunosti jasna.

Poslušnici režima ne prezaju ni od čega kako bi zaustavili levinu nezadovoljstva građana, ali narodni bunt je nemoguće zaustaviti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati