Društvo i ekonomija

Direktno.rs

27. 11. 2021. 22:41 1

"Sve blokade probijaju jedino dobri filmovi"

Poslednja novembarska subota i blokade na sve strane. Građanski i ekološki pokreti na mostovima, glavnim putevima i ulicama, zbog spornih zakona o eksproprijaciji i referendumu. Trajalo je nešto više od jednog sata i završeno uz privođenja, a u Šapcu uz ozbiljni sukob i nastup batinaša - počeo je večeras emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria, Goran Dimitrijević.

- Blokade po Novom Beogradu, između parkinga za stotine autobusa, kod Hale sportova i Arene. Naprednjaci iz svih krajeva dovoženi su još ujutro na celodnevni skup. Da čuju smernice, da pozdrave vođu, da ga zamole ga da ih vodi do izbora, a i posle izbora, i naravno, da proslave uspeh u Sočiju.

Plato ispred skupštine se renovira, pa je glavni doček u Areni. Neke druge blokade, između vere i politike, traju decenijama i vreme im za sada nije moglo ništa. Da li je možda dobar trenutak da se to promeni. Sve blokade probijaju jedino dobri filmovi - zaključio je Goran Dimitrijević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati