Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 10. 2021. 22:18 2

"Vlast hapšenjem Dijane želi da potisne ostale afere"

"Da li Srbija diše u ritmu afera, istraga, večnog pitanja Kosova i poruka koje sa svojih medija vlast kontinuirano servira? I da li narednih dana treba svi bez daha da očekujemo šta će to reći Dijana Hrkalović, dok 30 noći bude imala vremena da se na miru priseti svega, a za to vreme će pričom o odlučnoj borbi protiv kriminala, neke druge afere biti razvodnjene ili možda i sasvim potisnute?", upitao je Goran Dimitrijević u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Da li u takvom ambijentu ima bilo kakvog izbora, to ćemo videti već sutra na lokalnom nivou u Negotini i u Mionici. Mi smo pokušali da saznamo da li u tim mestima postoji bilo kakav tračak drugačijeg razmišljanja i utisak je da je nada proporcijalna broju ljudi koji tu ostanu da žive - rekao je Dimitrijević i zaključio:

- Ima li normalnog života na Kosovu? Na to pitanje ni tamošnji sutrašnji lokalni izbori neće odgovoriti, jer je izbor odavno sužen. A kada je reč o srpskim sredinama na severu, sve se svodi na trpljenje ili odustajanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati