Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

05. 10. 2021. 10:16 43

Bruka i sramota Siniše Malog: Napao novinare da lažu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas, na konferenciji za medije u Skupštini Srbije, da je laž da ima 24 stana na bugarskom primorju. On je, očekivano, u svemu video napad na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića na koga je skrenuo temu.

- Ja bih zamolio one koji se bave tom temom da prestanu da lažu. To što rade nema nikakvog smisla. Tako mogu da kažu da imam 2.400 stanova. Ja imam jedan stan koji sam uredno prijavio i deset godina zaredom idem tamo i letujem - rekao je Mali, da bi potom optužio predsednika Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa da “ima milone evra na ofšor destinacijama” i njegovog brata, za kog je rekao da ima 35 stanova.

Mali je priču o njegovim stanovima video kao napad na Aleksandra Vučića.

- Prava tema je zašto ne mogu da dođu do računa Aleksandra Vučića. Nije problem da nađu meni 24 stana. Tema je kako će da nađu račune Aleksnadra Vučića, koje naravno nema. Samo vas molim da ne izmišljate - rekao je Mali, odbijajući da odgovori kako je moguće da stoji njegov potpisi na firmama ofšor kompanije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 43

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati