Društvo i ekonomija

[ Izvor: RSE ]

18. 09. 2021. 20:24 8

Sergeju Trifunoviću oštetili auto u Mostaru

Automobil beogradskih registarskih oznaka, u vlasništvu glumca Sergeja Trifunovića, oštećen je u subotu, 18. septembra, na parkingu u naselju Vatikan u Mostaru, na jugu Bosne i Hercegovine. Kako se moglo videti na mestu događaja, nepoznati počinilac ili više njih, razbio je šoferšajbnu, zatim je isekao krovno platno zadnju desnu gumu automobila “Saab”, prenosi Radio slobodna Evropa.

"Ja sam došao ovde u svoj Mostar, parkirao se i neko je noću to vandalizovao, neko je polomio šoferšajbnu, isekao gume, iscepao nožem krov. Verovatno, pošto je ovo taj kraj, to su verovatno neki navijači", rekao je Trifunović. On je time aludirao na činjenicu da se incident dogodio u zapadnom, većinski hrvatskom delu Mostara, gde dominiraju navijači Hrvatskog sportskog kluba “Zrinjski”.

Sergej Trifunović je ranije na društvenim mrežama pružio podršku rivalskom, Fudbalskom klubu "Velež", čije je sedište u istočnom, većinski bošnjačkom delu Mostara.

- Ovaj auto je bio parkiran tu više puta i ranije. "BG" table nikog nisu iritirale. Mislim da je ovo na relaciji verovatno Velež-Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak - rekao je Trifunović za RSE, dodajući kako je mostarska policija obavila uviđaj.

Alma Morić-Đuliman, iz ulice biskupa Buconjića, u naselju Vatikan, kod koje se Trifunović nalazi u poseti, kazala je da Sergej Trifunović od srede tu ostavlja automobil na tom parkingu, kao i da do petka popodne 17. septembra, kada su išli u šetnju, niko nije ni video da je to Sergejev automobil.

- Sigurna sam da je neko nešto video, a zašto neće niko ništa da nam kaže, ne znam - kazala je Morić-Đuliman.

Da je automobil beogradskih registarskih oznaka oštećen uočili su oko 13 sati, o čemu su odmah obavestili policiju.

- Mislim da je ovo atak na njegovu ličnost, da ovo nema veze sa beogradskim tablama - dodala je Morić-Đuliman.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), sa sedištem u Mostaru, još za RSE nisu mogli detaljnije da govore o ovom događaju, uz obrazloženje da se još čekaju informacije s terena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati