Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 08. 2021. 18:33 5

Vuletić: Vučićeviću, da li je Vučićev huligan i Colić iz BIA? (VIDEO)

Vučićev urednik tabloida Informer, Dragan J. Vučićević, nedavno je spektakularno saopštio da su lica sa terase Predsedništva za koje se sumnja da su članovi kriminalnog klana Veljka Belivuka, poslati da tuku građane na protestima, ustvari, pripadnici BIA. On je tom prilikom naveo njihova imena i početno slovo prezimena. Jedno ime je zapalo za oko Vladimiru Vuletiću, predsedniku pokreta Crno na belo, koji je "medijskom Maksu Luburiću", kako naziva Vučićevu novinarsku perjanicu, postavio određena pitanja u vezi sa njim.

- Da li je Goran C. koga pominjete, ustvari, Goran Colić, pripadnik Petog odeljenja BIA? Čovek koga je, inače, u decembru 2014. godine, Novak Nedić, tadašnji i sadašnji generalni sekretar Vlade, imenovao u Skupštinu Partizana iz redova navijača, onih navijača koje je tada predvodio Sale Mutavi, a čiji su članovi bili i Nenad Vučković Vučko, zatim Veljko Belivuk i, konačno, Aleksandar Vidojević, zvani Aca Rošavi - upitao je profesor Vuletić.

On je, takođe, postavio pitanje Vučićeviću odakle mu pravo da na bilo koji način obaveštava javnost o radu državnih agencija, bezbednosnih informativnih službi.

- Da li je to način na koji ste informisali građane iz istrage o svemu onome što se dešava i javno objavljivali preko Vašeg "kanalizaciong otvora" zvanog Informer? - rekao je Vuletić.

Na kraju, Vuletić je imao pitanje i u vezi transkripta sa saslušanja Veljka Belivuka, kada je tužiocu rekao da mu je Vučić tražio razne usluge.

- I najzad, odgovorite nam na pitanje, da li je transkript koji ste čitali, svojevremeno, između advokata i njegovog branjenika, istinit, pa ste time nezakonito prisluškivali advokata ili je laž, pa ste tada lagali?

Podsetimo, Veljko Belivuk je prilikom saslušanja priznao tužiocu da mu je Vučić tražio da zastrašuje one koji su organizovali proteste protiv vlasti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati