Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 08. 2021. 15:47 15

SNS-ovci plaćali 1.500 za dolazak na Vučićev govor

Vladajuća Srpska napredna stranka očigledno je u panici, pa je zato rešena da na svaki skup autobusima doveze što veći broj ljudi. I nema veze koji je povod, da li je to stranački miting, ili komemorativni skup u Busijama održan povodom godišnjice "Oluje", naprednjacima je samo bitno da bude što veći broj ljudi. I za to su spremni i da plate.

Tako je bilo sinoć u Busijama, gde su SNS-ovci najpre na prevaru dovozili penzionere da slušaju naprednjačkog lidera Aleksandra Vučića, ali to nije sve. Jer, na društvenim mrežama se pojavila i vajber prepiska, u kojoj se vidi na šta su sve spremni oni koji su bliski Srpskoj naprednoj stranci.

- Hitno!!!!! Hitno potrebni za danas muškarci i devojke za skup povodom "Oluje", 04.08, 15-21 h. Za prijavu i ostale informacije poslati ime i prezime i godište na SMS. Isplata je odmah, 1.500 dinara - navedeno je u poruci koju je potpisao korisnik pod nadimkom Strelac.

Da podsetimo, juče je penzioneri sa područja opštine Grocka, trebalo da otputuju u Banju Vrdnik. Barem im je tako rečeno u udruženjima penzionera. Međutim, umesto u Banju Vrdnik penzioneri su odvezeni u Busije, a to im je saopšteno, prema njihovim rečima, tek kada su stigli.

Zbog toga su bili besni, psovali su predsednika Vučića i njegovu samopromociju, nakon čega su krenuli sami da se vraćaju kući.

- Glasači Srpske napredne stranke psuju Aleksandra Vučića i govore kako su prevareni! Obećali su im da ih autobusima voze na izlet u Banju Vrdnik, a doveli su ih u Busije. Napustili su mesto okupljanja i krenuli sami da se vraćaju - napisao je na Tviteru Marko Dragoslavić i priložio video snimak, na kom se vide ogorčeni ljudi i kako govore da su prevareni!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati