Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 08. 2021. 22:16 36

Rekli im da ih vode u banju, pa ih poslali u Busije (VIDEO)

Kako se može čuti na društvenim mrežama, jedinoj sferi gde Aleksandar Vučić nema uticaj i ne može da sprovodi cenzuru, penzionere iz Grocke su danas grubo prevarili predstavnici naprednjačke vlasti i autobusima ih poslali na komemoraciju u Busijama, koju je naprednjački lider iskoristio za svoju promociju.

- Gročanske penzionere su pod izgovorom da ih vode na izlet u banju Vrdnik na prevaru odveli u Busije gde će govor održati ludak koji se predstavalja kao predsednik Srbije. Autobus je u toku puta ka banji preusmeren za Busije na naredbu odbornice SNS-a Maje Babić - objavila je na Tviteru Platonova tetka.

- Čita mi supruga ispovest nekih penzionera koje su slagali da ih vode u banju Vrdnik na izlet, a doveli ih da slušaju Vučića. Ljudi ogorčeni! Kakva banda! Kakve bitange - potvrđuje i Srđan Trivić.

Stranka slobode i pravde saopštila je rano jutros da je SNS u Beogradu povukla deo vozila privatnih prevoznika da bi od 15 časova prevozili zaposlene javnih preduzeća na događaj u Busijama.

Da je saopštenje SSP bilo na mestu, svedoči i snimak koji je objavio Marko Bastać, nekadašnji predsednik opštine Stari grad.

- Kada su juče shvatili da im se većina članstva brčka na moru izdat je nalog direktorima gradskih preduzeća da se pod pretnjom otkazom zaposleni dovezu autobusima. Večerašnji “spontani skup” u Busijama u organizaciji obezglavljenog gradskog odbora koji fiktivno vodi Ana Brnabić - konstatovao je Bastać.

Podsetimo, centralni skup povodom 26. godišnjice progona i stradanja Srba u “Oluji”, održan je večeras, u naselju Busije kod Beograda, u kojem uglavnom žive izbeglice iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati