Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

19. 05. 2021. 21:54 4

"Stefanović naredio hapšenja za Jovanjicu, zato je u problemu"

"Nebojša Stefanović je lično naredio hapšenja za Jovanjicu i zato je u problemima", rekao je advokat i član predsedništva Narodne stranke Borivoje Borović gostujući na televiziji Nova S.

Borović je objasnio da tužilaštvo ima obavezu po zakonu da se redovno obraća javnosti i da je informiše o stanju kriminala u zemlji.

- Mi taj slučaj nismo videli u Srbiji i ne vidim da je tužilaštvo da je obavestilo javnost u kom je stanju kriminal i krivični predmeti. Smatram da tužilaštvo ne radi svoj posao po Ustavu i zakonu. Uglavnom su prepustili političkim funkcionerima da sami vode istrage i zato svedočimo tome da predsednik i ministri ocenjuju dokaze i iznose detalje - rekao je on.

Komentarišući sukob između predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića, ministra odbrane i bivšeg prvog čoveka srpske policije, Borović je rekao da zna zbog čega je Stefanović, kako kaže, u problemima.

- Ja imam informaciju da je lično odlučio da se pohapse neki ljudi za Jovanjicu i da je od tada upao u velike probleme - rekao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati