Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 04. 2021. 12:18 3

"Nepristrasna istraga nad Palmom, zaštititi uzbunjivača"  

Forum žena Pokreta za preokret traži hitnu i nepristrasnu istragu nad Draganom Markovićem Palmom povodom optužbi koje je iznela Marinika Tepić i zaštićeno lice na jučerašnjoj konferenciji za štampu.

- Istovremeno, najoštrije osuđuje zloupotrebu političke moći Dragana Markovića Palme i njegovih partijskih kolega iz Jedinstvene Srbije i Socijalističke partije Srbije prema ženama i maloletnicama. Tražimo da Dragan Marković Palma podnese ostavke na sve javne funkcije -  kaže Forum žena Pokreta za preokret.

Kako navode, pružaju punu podršku svim ženama koje, prema svedočenju zaštićenog lica, trpe strahote u Jagodini i Srbiji i zahtevaju hitnu reakciju nadležnih institucija, ali i međunarodnih organizacija za zaštitu ljudskih prava, posebno onih iz Evropske unije. 

- Saznanja o tome šta se dešava u Jagodini su stravična, ali nisu neočekivana. Javno ponižavanje građana Jagodine, kroz delenje milostinje osiromašenim građanima, pokazivalo je da se čelni čovek te opštine prema svojim sugrađanima ponaša kao sultan. Ćutanje žena iz partija na vlasti je dokaz da im je stranačka pripadnost važnija od zaštite ugroženih žena u Jagodini i Srbiji.

Forum žena Pokreta za preokret pruža punu podršku potencijalnom uzbunjivaču, koji je izneo istinu, kao i Mariniki Tepić, kojoj su upućene stravične uvrede zbog podataka koje je iznela u javnost.

- Objavljivanje podataka o uzbunjivaču je dokaz kakvim sve metodama se služi Dragan Marković Palma. On mora da ima punu zaštitu državnih organa, kako bi mogao biti jedan od svedoka optužbe - stoji na kraju saopštenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati