Srbija

Direktno.rs

21. 04. 2024. 12:23 2

"Radnik JKP "Standard" iz službenog vozila istovarao smeće na divlju deponiju" (VIDEO)

"GO Pokreta za preokret Vrbas traži hitno kažnjavanje osobe iz JKP "Standard" Vrbas koja je izbacila smeće iz službenog vozila na divlju deponiju u ulici Milivoja Čobanskog. Snimak je napravljen u petak oko 19 časova", ističe se u saopštenju vrbaškog odbora Pokreta za preokret, koje prenosimo u celosti.

"U ovoj ulici, na rubu grada, već duže vreme vreme, pored puta, postoji divlja deponija, a na njoj je gomila raznog otpada i smeća koje zagađuje okolinu, vazduh i zemljište. Nekim stanovnicima tog dela Vrbasa ona je u komšiluku.

Niko nije mogao ni da pretpostavi da tu deponiju stvaraju ljudi zaposleni u JKP "Standard", koji bi trebalo da brinu o čistoći u ovom gradu i celoj opštini Vrbas. Lice za koje pretpostavljamo da je zaposleno u JKP "Standard" viđeno je kako istovara smeće na ovoj smetlištu i to službenim vozilom, odnosno manjim kombijem vrbaškog "Standarda". Sa njim je bila jedna mlađa osoba, moguće i maloletna.

GO Pokret za preokret Vrbas smatra da je ovakvo ponašanje, istovaranje otpada iz službenog vozila javnog preduzeća, koje se finansira iz džepa građana - skandalozno. Umesto da brinu o životnoj sredini grada, ovo delo je sramotno, nedopustivo i bahato. Takvo postupanje šteti  interesima žitelja Vrbasa i u suprotno je "viziji" JKP Standard koja "krasi" njihov službeni sajt.

GO Pokret za preokret upućuje zahtev opštinskoj upravi Vrbas i ovog javnog preduzeća da najhitnije utvrde sve činjenice i pokrenu postupak za kažnjavanje odgovornih. Takođe ih pozivamo da raščiste ovu divlju deponiju i onemoguće stvaranje nove", zaključuje se u saopšenju vrbaškog odbora Pokreta za preokret. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati