Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 04. 2021. 23:11 1

"Momirović polako izrasta u novu Anu Brnabić" (VIDEO)

"Živ čovek greši, a predsednik je živ čovek i priznao je grešku kada su ga pitali kako to da nije bilo izbora prošle godine, kako je tvrdio u intervjuu na Pinku. Kaže, mislio je na 2019. godinu, ali šta da se radi", rekao je Goran Dimitrijević u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Mnogo se radi po Srbiji, on lično svakog dana poseti bar jedno gradilište, pa bismo pomislili da je ministar građevine najzauzetiji čovek u Srbiji. Tomislav Momirović postaje figura koju lider vodi svuda i uči ga kako da tretira radnike na gradilištima. Momirović mu ne ostaje dužan, obara rekorde u hvalospevima Vučiću i neočekivano izrasta u novu Anu Brnabić - istakao je Dimitrijević i zaključio:

- Za to vreme, mnoge brine šta će ostati od voća zbog aprilskog mraza i šta će biti ako zejtin ode na 300 dinara, jer je trenutno skuplji nego u Nemačkoj. Opozicija, s druge strane, nastavlja svoje istrage o korupciji vlasti, a neki najavljuju revanšizam kao izborni adut. Nismo stručnjaci za politički marketing, ali retko se na izborima pobeđuje pretnjama. Makar to smo naučili.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati