Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 02. 2021. 11:10 10

Primila nagradu, pa optužila firmu za mobing i to UŽIVO!

Od devet zaposlenih koji su početkom godine bili u timu, sada nas je troje. Od toga je jedna koleginica na bolovanju zbog psihičke neuravnoteženosti. Zbog istih razloga, ogromnog pritiska i stresa, jedna koleginica je dala otkaz, dvoje kolega je dobilo otkaz pod nerazjašnjenim okolnostima, zbog stresa. Mnoge kolege su premeštene, tako da je ovo jedna Pirova pobeda - rekla je uživo na dodeli nagrada Top 50 najbolje online stvari Jovana Bakula, zamenica marketing menadžera modne kompanije P. S. Fashion, čime je javnost ostavila bez teksta.

Ova hrabra žena je na početku obraćanja istakla kako je prethodna godina bila jako teška, zahvalila se svom marketing timu i čestitala im, a onda iznela detalje, koji su, malo je reći zaprepastili javnost. Ona je iznela teške optužbe na račun firme u kojoj je i sama zaposlena.

Istakla je da većina ljudi koji su bili "njen tim", nažalost, nisu više deo P.S. Fashion kompanije, a onda je zaposlene pozvala na pobunu. 

 

- Moram da pozovem sve poslodavce da štite i cene svoje zaposlene i pozivam sve zaposlene da istupe, da budu hrabri i da se bore protiv mobinga i izrabljivanja koje je postalo vrlo aktivno posebno u ovom periodu korone - zaključila je u dahu Bakula i dobila veliki aplauz publike.

Nakon ovoga Bakula je snimak podelila na svom Instagram profilu.

- Ovo je moja priča, zbog koje ne spavam, plačem i tresem se! Radni narode, borite se za svoja prava i molim vas podelite ovo dalje! Hvala mojoj baki Jovanki po kojoj sam dobila borbeno ime. Od ovog momenta moj profil će preuzeti meni dragi ljudi, nakon svega treba mi odmor. Molim hrabre i uticajne ljude da šire priču dalje - navela je Bakula uz snimak.

Ova priča nije prošla nezapaženo ni na Tviteru.

- Svaka čast ovoj devojci na hrabrosti - jedan je od komentara. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati