Društvo i ekonomija

M. Ž.

23. 01. 2021. 22:23 42

SNS KADAR "Kiša natoplja stabla, drveta stradaju" (VIDEO)

Direktor JKP "Gradska čistoća" Beograd Marko Popadić, koji je pažnju na sebe skrenuo prošle godine kada su ga radnici ovog preduzeća optužili da je ucenjivao zaposlene da pribavljaju glasove u korist SNS-a, ne može baš da se pohvali ni blistavom prošlošću, naprotiv... Pančevci se sećaju Popadića kao čoveka koji ne ume da sastavi nekoliko valjanih rečenica.

U maju 2014. godine kada je u Pančevu usled kiše palo nekoliko stabla, Popadić koji je tada bio pomoćnik direktora JKP "Zelenilo" u tom gradu, briljirao je u izjavi za medije.

- Kiša natoplja stabla, lisnata masa postaje sve teža i teža i onda drveta stradaju jer su natopljena velikom količinom vodom. Poseban problem nam zadaju drva koja rastu ukoso, tj. koja ne rastu pravo i onda oni pod silom i kišom i vetar koji je blago duvao, još više pospešuju da padaju - istakao je Popadić i dodao:

- Prioriteti su nam saobraćajnice i pešačke staze. Do sada imamo, prijavljeno nam je desetak otprilike stabla palo i možda toliko isto većih grana.

Sada je avanzovao i postao direktor JKP "Gradska čistoća" u Beogradu, a da li ga je za to mesto kvalifikovala "sjajna elokvencija", na građanima je da procene.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 42

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati