Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 02. 2020. 14:27 5

VERNI ČITALAC DIREKTNO Vučiću, bio si u Majamiju i Kuršavelu!

Aleksandar Vučić je posvećen, redovan i veran čitalac Direktno.rs. Koliko god se trudio da to sakrije,ne može, a i zašto bi!? Predsednik Srbije ne propušta priliku da nas pomene, i hvala mu na tome.

Posle gostovanja prošlog meseca na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, Vučić je pomenuo portal Direktno, samo što nije bio siguran da li smo "direkt", direktori, detektori, kolektori... sve dok u jednom trenutku nije "ubo" ime našeg portala.

Predsednik je tada ispao džek, stavio svima do znanja da mu je "Direktno" jedan od omiljenih portala, a da redovno prati naš rad, pokazao je i u gostovanju na TV Hepi, u emisiji "Ćirilica", u ponedeljak uveče.

Vučić je, naime, u dvoiposatnom, pa skoro monologu, iskoristio priliku da pomene saznanja do kojih je naš portal došao početkom godine - kako je bio na odmoru u Majamiju i Kuršavelu sa prijateljima i kumovima.

- Nisam bio na godišnjem odmoru. Mislim da je sramota kada te narod plaća da ideš na godišnji odmor. Ma, ja sam obišao ceo svet. Kažu da sam sletao sa Nikolom Petrovićem u Majami, ne znam čime, pa sam se vozio nekim autom... Nikad s njim nisam bio u Majamiju. Koliko lažu, na Boga ne misle. Pa sam bio u Kuršavelu, vozio sam se... Nikad u životu nisam bio u Kuršavelu - rekao je, između ostalog, Aleksandar Vučić.

Podsetimo, što se Majamija tiče, "Direktno" je došao do saznanja da je Vučić tamo boravio sa kumom Nikolom Petrovićem i predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom, zatim Nenadom Kovačem, vlasnikom kompanije "Roaming elektroniks" i Miodragom Škrbićem, vlasnikom kompanije Nites koja se bavi IT tehnologijama.

Putovanje u Majami ostalo je upamćeno i po Kokezinoj anogdoti o (ne)znanju španskog jezika, odnosno po tome kako je ponosno rekao Vučiću da zna kako se na španskom kaže "pegla".

Posle Majamija, na red je došlo i zimovanje u francuskom skijalištu Kuršavel, gde je Vučić takođe bio na odmoru sa istom ekipom, samo mu je ovog puta umesto Kokeze društvo pravio Milan Tabašević, član tima Novaka Đokovića. Samo što je tada predsednik Srbije, za razliku od ostalih, ostao kraće....

Družiili su se ovog puta sedam dana, i to u vili čiji je najam koštao 120.000 evra. Letelo se privatnim avionom i helikopterom. Pili su se najskuplji šampanjci, uživalo se.

Vučić je negirao da je bio na odmoru u Majamiju i Kuršavelu, u šta će mu možda neko i poverovati. Međutim, kako bi sve bilo "crno na belo", bilo bi dobro da predsednik Srbije pokaže svoj pasoš, kako bi se javnost uverila da li u njemu postoje carinski pečati Sjedinjenih Američkih Država i Francuske.

Naravno, zahvaljujemo se Vučiću što nas prati, čita i preporučujemo mu da i dalje pomno prati naš rad. Nećemo ga razočarati...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati