Društvo i ekonomija

Direktno.rs

17. 01. 2020. 13:56 2

DŽEK Hvala Vučiću što čita i reklamira Direktno.rs (VIDEO)

Gostujući 82 minuta na jutarnjem programu TV Prva Aleksandar Vučić nije baš mogao da nam se seti imena, da l' smo Direktno, direktori, detektori, detektivi, ali je zato pokazao zavidno pamćenje kada su u pitanju naši tekstovi. U slovo ih zna. U teškim vremenima, kada se (domaći) sponzori iz nekog razloga plaše da ulažu u naš sajt, kada teško finansijski opstajemo, predsednik Srbije je prepoznao naš potencijal i ispao totalni džek.

Teško je danas pronaći istinitu i objektivnu informaciju za pročitati. U Srbiji se stiče utisak kao da je neko u potpunosti uzurpirao medije, te je istina skrajnuta, ugnjetena i u potpunosti zamenjena lažima. Toga je svestan i predsednik naše zemlje Aleksandar Vučić, pa zbog toga i čita Direktno.rs.

Mora da su ovoga jutra bili razočarani tabloidi koji su pisali da je Direktno.rs "beogradski sajt koji niko ne čita". Predsednik naše zemlje ih je demantovao gostujući 82 minuta na TV Prva u jutarnjem programu, komentarišući naše tekstove, čime je pokazao da ipak neko čita šta novinari ovog portala rade. I to ne neko... Nego, neko vrlo važan ceni i prati naš rad - predsednik države.- Ja sam shvatio da sa mnom nešto nije u redu. Oni su pisali, u Đilasovim novinama, "gde je Vučić proslavio Novu godinu"? Znate li na osnovu čega? Na osnovu toga što je neko od njih... Kako se zove ovaj njegov Direktno što drži? Ispravite me, direkt ili tako nešto. Direktno! Je l' se tako zove? Što se pravite naivni kao ne znate, pa ne smete da odgovorite, plašite ga se kao nekad - gledajući prema voditeljki Jovani Joksimović, uzviknuo je Vučić i nastavio: - Ono što mu kum drži, oni kažu: Gde je Vučić slavio Novu godinu? Na osnovu čega su to izmišljali? Zato što je neko od njih, visokostojećih sa mnogo para što su opljačkali od države, video Suzanu u Madridu, i kažu: Znate, mora da je tu negde i Vučić. A ja sam bio u Beogradu sve vreme, nigde mrdnuo nisam - pričao je predsednik.

Istina, Vučić nije baš mogao da nam se seti imena, da l' smo Direktno, direktori, detektori, detektivi, ali je zato pokazao zavidno pamćenje kada su u pitanju tekstovi. U slovo ih zna.

I to je definitivno kruna obavljanja novinarskog posla - da vas čita i prati predsednik zemlje. Na tome mu je ova redakcija beskrajno zahvalna, ali ne samo na tome. U teškim vremenima, kada se (domaći) sponzori iz nekog razloga plaše da ulažu u naš sajt, kada vrlo teško finansijski opstajemo, predsednik je prepoznao naš potencijal i ispao totalni - džek.

Naime, shvativši značaj postojanja mesta na kojem se ljudi informišu o pravoj stvarnosti, ne onoj iskrivljenoj, Vučić je, kao čovek koji uvek prepoznaje potencijal, dao našem sajtu jednominutnu reklamu na nacionalnoj frekvenciji. Mi svakako za tu ekstravaganciju ne bismo imali sredstava, a i verovatno nas niko ne bi reklamirao... Do samog predsednika.Mi ćemo zbog toga nastaviti da izveštavamo objektivno, precizno, pravovremeno, nastavićemo da posao obavljamo na najprofesionalniji način, jer se očigledno takvo novinarstvo isplati. Drugačije, ne bi nas predsednik Srbije pominjao.

Zbog toga, želimo da mu poručimo: Hvala predsedniče što nas čitate. Mi ćemo i dalje pratiti Vaš rad, kao što Vi pratite naš. Želimo Vam puno uspeha u daljem obavljanju posla. Srećan rad i sve najbolje.

Srdačan pozdrav,

"njihov sajt".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati