Društvo i ekonomija

Direktno.rs

02. 01. 2020. 12:13 3

SALUTIRANJE Biljana obišla policiju, pa otišla u Dubai

U novogodišnjoj noći, državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Ivković Popović, obišla je na Aerodromu "Nikola Tesla" pripadnike Uprave granične policije, a nekoliko sati kasnije, ona je otputovala u Dubai.

Verovatno nošeni novogodišnjom euforijom i činjenicom da je baš tu noć njima pripalo da rade, a ne da budu sa porodicama, pripadnici Uprave granične policije su Biljanu Ivković Popović dočekali i zvaničnije nego što to priliči ili je propisano. Oni su joj salutirali.

Dobro, ipak je ona odvojila vreme u novogodišnjoj noći za njih i došla da ih poseti, da pokaže kako joj nije teško da tu euforičnu noć posveti njima. Sigurno je da im je prisustvom pomogla da im što pre prođe radna smena.

I dok su oni posle njene posete sabirali utiske, potom otišli kućama da odspavaju i odmore se od naporne smene, te tako ponovo porodicu, zbog posla, uskrate svog prisustva i praznične proslave, državna sekretarka je imala druge planove.

Samo nekoliko sati kasnije, oko 12:50 časova, Biljana Ivković Popović je zajedno sa bivšim suprugom i detetom otputovala u Dubai. Skromno, razume se, biznis klasom, u kojoj je karta 2.000 evra po osobi, što će reći da samo avio karte koštaju 6.000 evra. Njene kolege kažu da će se vratiti 7. januara.

Dubai nije jeftin, pa je nužno da tamo za troje ljudi dan bude minimum 1.000 evra, što će reći da će Biljana Ivković Popović tamo potrošiti otrpilike, koliko i za avionske karte.

I svakako, to je još jedan razlog da se pripadnici policije i zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova raduju. Jednog dana će i njihova plata od 400 evra narasti na dovoljnu cifru da i oni mogu tako da provode novogodišnje praznike sa porodicom, a ne da dočekuju državnu sekretarku...

...i da salutiraju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati