Tenis

[ Izvor: Mediji ]

16. 08. 2024. 15:11 0

Runeu pozlilo na terenu, lekari hitno reagovali

Ružne scene viđene su u Sinsinatiju na meču Holgera Runea i Nuna Borhesa. Na kraju je mladi Danac savladao Portugalca 6:3, 7:6, ali će se manje pričati o tenisu, a mnogo više o sceni sa jedne od pauza kada je Rune pao sa stolice i delovalo je kao da će se onesvestiti. Doživeo je Danac tolotni udar, a lekari na terenu su odmah morali da reaguju. Izmerili su mu krvni pritisak i šećer, ali se srećom Rune stabilizovao i uspeo je da završi meč pobedom.

Počeo je Danac sjajno duel, poveo je sa 4:0 u gemovima i lako je održao tu početnu prednost i poveo sa 1:0. Iako je vrlo brzo uzeo brejk u drugom setu očigledno mu nije prijala klima u Sinsinatiju, pa je jedva na kraju došao do pobede. A u narednom trećem kolu bi mogao da ga čeka mnogo teži zadatak.

Naredni rival biće mu bolji iz meča Karlosa Alkaraza i Gaela Monfisa. Na tom meču je bivši broj jedna poveo sa 1:0, a onda je drugi set otišao u taj-brejk u kome je poveo francuski veteran, ali je onda pala kiša, pa se posle 17 časova očekuje nastavak tog meča. Ukoliko Alkaraz uspe da pobedi na tom meču protiv Runea će tražiti bodove za prestizanje Novaka Đokovića na drugom mestu ATP liste i za mesto drugog nosioca na US Openu.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati