Tenis

[ Izvor: Mediji ]

24. 07. 2024. 14:15 2

Olga Danilović na dve pobede do druge titule u karijeri

Fenomenalan rezultat Olge Danilović u komšiluku! Srpska teniserka uspela je da savlada Anu Bondar iz Mađarske, koja je bila postavljena za osmog nosioca, u dva seta (7:5, 6:2), i da se plasira u polufinale turnira u rumunskom Jašiju, tako da je sada samo dve pobede dele od druge WTA titule u karijeri.

Sjajna je bila naša teniserka skoro od samog starta na ovom meču, mada je prvi set na kraju ipak bio neizvestan.

Uspela je Olga prva da napravi brejk i da povede sa 4:2, ali je Bondarova uspela da uzvrati u narednom gemu. Usledila je drama, pošto je prvo Danilovićeva propustila dve brejk lopte za novu prednost, da bi Ana "uprskala" čak četiri takve.

Sve to rezultovalo je da dođemo do rezultata 6:5 za Olgu i servisa za Anu Bondar, kada je Srpkinja sačuvala mir i na kraju iskoristila brejk loptu za osvajanje prvog seta.

U drugom je Olga bila još bolja, odmah je napravila brejk za 2:0, koji je kao i u prvom setu Mađarica neutralisala, da bi ipak Danilovićeva stigla do jednog, pa i drugog brejka do kraja meča i prošla dalje!

Polufinale će nam doneti okršaj Olge sa sjajnom mladom ruskom teniskom nadom Mirom Andrejevom, koja je prvi nosilac i trenutno 32. teniserka na planeti.

Zanimljivo je da Olga igra sa Anom Bondar u dublu na ovom turniru i da bi ove srede u poslepodnevnim časovima trebalo da igra četvrtfinale protiv para Morateli / Santamarija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati