Tenis

Direktno.rs

14. 07. 2024. 17:57 4

"Uvek se rasplačem": Nole se posle sloma u finalu obratio porodici

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije imao šanse u finalu Vimbldona, budući da je Karlos Alkaraz bio mnogo bolji i na Centralnom terenu je slavio sa 6:2, 6:2, 7:6, čime je odbranio titulu na trećem grend slemu u sezoni.

Posle meča je Novak sumirao utiske, istakao je da je sve pokušao, ali da jednostavno, kako je rekao, nije bilo suđeno.

- Nije to bio rezultat koji sam želeo. Nivo tenisa koji sam igrao nije bio dobar i Karlos je stvarno igrao veoma dobro i kompletan je igrač, sve je pokazao. Pokušao sam sve, sprečio tri meč lopte i nije bilo suđeno. Potpuno zaslužena pobeda i velike čestitke. Čestitam njegovom timu, njegovoj porodici, sjajan posao radite... Deluje kao šou jednog čoveka, ali je jasno da je ovo delo ekipe i svi su zaslužni. Ima samo 21 godinu i samo treba da nastavi ovako - rekao je Đoković.

Istakao je da je ponosan zbog svega što je uradio na Vimbldonu.

- Ponosan sam, moram da budem. Očigledno je da sam trenutno malo razočaran pošto pričamo deset minuta posle meča, ali kada vratim film šta se desilo poslednjih četiri, pet nedelja i šta sam sve prošao, moram da budem zadovoljan jer mi je uvek bio dečački san da igram na centralnom terenu Vimbldona i pokušavam da se podsetim koliko je nestvaran osećaj biti ovde iako sam toliko mečeva igrao na Vimbldonu i svaki put kada izađem na teren osećam se kao prvi put. Ja sam dete koje živi snove još jednom - dodao je Novak.

 

Obratio se porodici. Najpre supruzi Jeleni, a potom i deci - Tari i Stefanu.

- Volim te, hvala ti na podršci, hvala ti što si ovde. Moj divnoj deci, Tari i Stefanu, hvala što donosite osmeh na moje lice, uvek se rasplačem kad ih vidim na ovoj pozornici. Zahvalan sam što sam otac ovih anđela. Oni vole tenis sve više. Ne znam da li ću imati nerava da nastavim sa trenerskom karijerom za mog sina. Ima mnogo lepih stvari, ali ako želiš baš to da juriš, tu sam uz tebe. Hvala mom timu, treneru, fizijima… Prošli ste sa mnom kroz dobra i loša vremena. Vi jedini znate kroz šta smo sve prošli. Volim vas sve, hajde da nastavimo dalje - zaključio je Novak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati