Tenis

Direktno.rs

14. 04. 2024. 16:54 0

Cicipas treći put šampion u Monte Karlu

Stefanos Cicipas treći put u karijeri podigao je pobednički pehar u Monte Karlu. Grk je u finalu turnira iz serije 1.000 savladao Norvežanina Kaspera Ruda sa 6:1, 6:4.

Prethodno je Cicipas slavio u Kneževini 2021. i 2022. godine. Ovo mu je ubedljivo najuspešnije takmičenje na kojem je učestvovao.

Prvi set je protekao u potpunoj dominaciji Grka. Napravio je brejk u trećem gemu, a onda u narednom spasao tri brejk lopte. To je praktično prelomilo prvi deo igre. Usledila su još tri gema za Cicipasa za vođstvo od 1:0.

Mnogo napetije bilo je u drugom setu. Rud je propuštao brejk lopte u prvom i trećem gemu, a onda i još tri u petom gemu. Na drugoj strani Cicipas je propustio samo jednu šansu da oduzme servis rivalu. Međutim, sve do desetog gema nije bilo brejka.

A onda je Cicipas krenuo u odlučujući napad. Stigao je do brejk, ujedno i meč lopte. Odmah ju je realizovao za veliku pobedu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati