Tenis

Direktno.rs

13. 04. 2024. 20:11 1

"Ovo je ta sezona": Nole o tome što još nema titulu u 2024.

Sredina je aprila, a Novak Đoković još nema titulu u 2024. godini. Nema čak ni finale. A imao je šanse, stigao je do polufinala mastersa u Monte Karlu, gde ga je savladao Danac Kasper Rud sa 6:4, 1:6, 6.4.

- Pa, naravno da jesam razočaran. Bilo je veoma blizu. Čestitam Kasperu. Igrao je veoma dobro, posebno na početku prvog i trećeg seta. Imao sam šanse, ali taj poslednji gem nije bio dobar. Neiznuđene greške i njegova dobra igra. Ali, mislim da sam sem tog poslednjeg udarca zaslužio pobedu. Moja igra je imala oscilacije. Pozitivna stvar je da sam uspeo da se vratim posle izgubljenog prvog seta i da sam pronašao dobru igru. Ima i pozitivnih stvari koje mogu da izvučem iz ovog turnira, ali svakako sam razočaran zbog poraza - rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Govorio je Novak i o tome da ove sezone nema još uvek osvojen turnir:

- Ja sam navikao na veoma visoke standarde u smislu očekivanja i rezultata. To što još uvek nemam titulu ove godine, u poređenju sa poslednjih recimo 15 godina, nije sjajna sezona. Ali, igrao sam polufinale u Australiji, pa sada ovde. Igrao sam samo tri turnira ove godine. Normalno je i očekivati da imam neke sezone koje ne počnu dobro, a ovo je jedna od njih. Nadam se da mogu da popravim rezultate, ali mislim da sam igrao dobro. Nadam se da ću na narednim turnirima moći da igram bolje.

Pitali su novinari Novaka i da li mu je možda zasmetalo što je pred sam kraj meča neko sa tribina izbačen napolje:

- Nisam ni video šta se desilo - rekao je Đoković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati