Tenis

Direktno.rs

13. 04. 2024. 19:11 11

Nole besneo tokom meča - sočno opsovao navijača (VIDEO)

Najbolji svetski teniser Novak Đoković poražen je u polufinalu mastersa u Monte Karlu od Kaspera Ruda sa 6:4, 1:6, 6:4, te je ostao bez šanse da se bori za titulu, prvu ove sezone.

Nole je igrao od očaja do sjaja i nazad, poklekao je kada je bilo najbitnije, što je Norvežanin iskoristio da prvom reketu sveta nanese prvi poraz u međusobnim duelima i ode u finale, na megdan Stefanosu Cicipasu.

Đoković je neretko bio nervozan tokom samog meča, što se naročito moglo videti u sedmom gemu trećeg seta, u kom je i napravio brejk. Naime, pri rezultatu 15:15 u ovom gemu, jedan navijač je nešto dobacio sa tribina, kada je Novak izgubio živce.

Burno je naš as odreagovao, pa je sočno opsovao navijača i na srpskom i na engleskom jeziku. A kako je sve to izgledalo - možete se uveriti u priloženom video snimku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati